MEGHÍVÓ

Ezúton szeretettel meghívjuk a
KLAGENFURTI NEMZETKÖZI FAIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRA.
A TÁJÉKOZTATÓ IDŐPONTJA:
2012. MÁJUS 23. SZERDA, 10:30

A KLAGENFURTI NEMZETKÖZI FAIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS a közép- és dél- kelet-európai faipar legfontosabb szakmai találkozója. 2012. augusztus 30. és szeptember 2. között 46 000 négyzetméter kiállítási területen 16 ország közel 450 vezető vállalata lesz jelen az erdőgazdálkodás, a fűrészipar, a szállítás és logisztika, a bioenergia, a faépítészeti technológiák és az asztalosipari eszközök területéről.  A négy kiállítási napon a klagenfurti szakmai vásárra több mint 22 000 szakmai látogatót várnak.

A faipari szakkiállítással egyidejűleg idén első alkalommal rendezik meg „HOLZ & BAU“ címmel Közép- és Dél-Kelet-Európa faépítészeti szakvásárát. A látogatókat itt olyan érdekességek várják, mint a 2012-ben teljes körűen felújított „Klagenfurti Erdőgazdálkodási- és Faimpulzusok“, az Osztrák Szövetségi Faépítészeti Konferencia („Bundestagung Holzbau Österreich“) és a Faépítészeti Fórum („Forum Holzbau“).

Szívesen tájékoztatjuk a szakmai vásár részleteiről, megtisztelő jelenétére feltétlenül számítunk!

A TÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍNE:
COURTYARD MARRIOTT BUDAPEST CITY CENTER
1088 BUDAPEST, JÓZSEF KRT. 5. (A Blaha Lujza térnél)


A BESZÉLGETÉS RÉSZTVEVŐI:
Dr. Bernhard Erler, a Karintiai Vásárközpont helyettes-ügyvezetője
Karl Platzer, a FAIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS értékesítési és projekt területének vezetője
Christian Wallner, public relations vezető
Kérjük, részvételi szándékát jelezze Mészáros Ilonánál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 20 253 5298-as telefonszámon.

No events