Bükki forrástúra

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Április 20-án a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság és az egri Kárpát Egyesület Bükki forrástúrát szervez Eger – Tamás-kútja – Feketelen-forrás – Imó-kői-forrásbarlang – Vörös-kői-forrás – Stimecz ház – Felsőtárkány, Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpont útvonalon. A nemzeti park munkatársai által vezetett túrán a látogatóknak lehetőségük nyílik az egyedi természeti értékek és a természetvédelmi tevékenység megismerésére. Találkozó: Egerben a buszpályaudvaron 8.30-kor; a Tamás-kútjánál 9.10 órakor.
A túrára előzetes bejelentkezés szükséges: legkésőbb a túra hetének szerdáján - tehát három nappal a  program előtt - várják a jelentkezést.
Részvételi díj: 300 Ft/fő, amelyet a túraindulás helyszínén kell fizetni. A túra indulási feltétele: minimum 10 fő. Időtartam: 6-7 óra. A túrán résztvevők a tájegységre jellemző kiadványt, kitűzőket vihetnek haza magukkal. A túrák során a túrafüzetekben összegyűjtött pecsétekkel az év végén értékes ajándéktárgyakat nyerhetnek. 
További információ és jelentkezés: Bíró Barbara, Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Közönségszolgálati Osztálya, 36/411-581/209, 30/349-5694, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát...

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.