TAGSÁGI KEDVEZMÉNYEK RENDSZERE, A TAGNYILVÁNTARTÁS FELÜLVIZSGÁLATA

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2011. december 11. - ORSZÁGOS ERDÉSZETI EGYESÜLET
TAGSÁGI KEDVEZMÉNYEK RENDSZERE, A TAGNYILVÁNTARTÁS FELÜLVIZSGÁLATA Mit jelentenek a tagsági kedvezmények?
Az Országos Erdészeti Egyesület tagjai számára a 21. században is vonzó és értékes szolgáltatásokat kíván nyújtani. Az Elnökség célja ezért olyan tagsági kedvezmény rendszer kialakítása, amely egyrészt elérhető az Egyesület minden, tagdíjat fizető egyéni tagja számára, másrészt megfelelő vonzerőt jelent az ágazatban dolgozók, a fiatal és a nyugdíjas szakemberek számára egyaránt.
A tagsági kedvezmények igénybevételéhez minden egyesületi tag személyre szóló tagsági kártyát kap, amelyen személyes azonosító adatai (név, HCS tagság), kártya azonosító és az érvényesség ideje szerepel.

Milyen tagsági kedvezményeket vehetnek igénybe az OEE tagjai?
A tagsági kártyával rendelkező tagok az egyesület szervezési, érdekképviseleti munkáján kívül a következő kedvezményeket vehetik igénybe.
Erdészeti Lapok – A 150. jubileumi évfolyamtól kezdve ismét minden tagnak tagsági jogon jár az Erdészeti Lapok. Az évi 11 lapszámot a tag által megjelölt címre mindenkinek egyénileg postázzák. Az Erdészeti Lapok olvasói térítésmentesen, az újsággal együtt terjesztve kapják az évente 1-2 számmal jelentkező Erdészettudományi Közleményeket.
Szálláskedvezmény az állami erdőgazdaságoknál – A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó erdőgazdaságok szálláshelyein kedvezményes szállás- és ellátás igénybevételének lehetősége az erdőgazdaságok által meghatározott szezonban (vadászati idényen kívül).
STIHL vásárlási kedvezmény – Az Andreas STIHL Kereskedelmi Kft. minden szakkereskedőjénél 5% vásárlási kedvezményt biztosít nem akciós STIHL és VIKING gépek vásárlása esetén.
Harmónia Vadászbolt vásárlási kedvezmény – Az ország 18 nagyvárosában található  Harmónia Vadászboltokban 5% vásárlási kedvezmény (Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Miskolc, Nyíregyháza, Paks, Pécs, Szeged, Tata, Tiszafüred, Veszprém).
Alexandra könyvesboltok – Az OEE tagjai tagsági kártyájuk mellé automatikusan megkapják az Alexandra Könyváruház-lánc Törzsvásálói Kártáyját, amellyel az ország 48 városában található 85 Alexandra Könyvesboltban 10% kedvezménnyel vásárolhatnak könyvet és 5% kedvezménnyel egyéb termékeket.
Styevola és Fia Skoda kereskedés – Az Esztergomban működő Styevola és Fia Kft. Skoda márkakereskedés és –szerviz új autó vásárlásakor 2%, szerviz szolgáltatás igénybevételekor 10% kedvezményt biztosít.

Mikor lépnek életbe a kedvezmények?
A tagsági kedvezmények 2012. február 1-től lépnek életbe. A kedvezmények körének bővítése folyamatos, az új lehetőségekről az Egyesület honlapján és az Erdészeti Lapokban folyamatos tájékoztatás olvasható.
A tagsági kártyák átadása, postázása a tagnyilvántartás felülvizsgálata után, 2012. február 1-én kezdődik.

Milyen további kedvezményekről zajlanak a tárgyalások?
A kedvezményt adók körét az Egyesület vezetősége folyamatosan bővíteni igyekszik. A 2012. február 1-től induló kedvezmények mellett már most több további lehetőségről folynak tárgyalások többek között országos autókereskedésekkel és sportszerforgalmazókkal. Egyeztetés kezdődött az állami erdészeti részvénytársaságok kéthavonta megjelenő magazinjának, A mi erdőnk-nek kedvezményes terjesztéséről.
A kedvezmények körét az Egyesület minden évben megjelenteti, és a bővülésnek megfelelő ütemben a honlapon folyamatosan frissíti és közzéteszi.

A tagnyilvántartás felülvizsgálatának menete
A kedvezmények igénybevételéhez elengedhetetlenül fontos a pontos adatokat tartalmazó tagnyilvántartás. Ezért szükséges a jelenlegi, sok esetben nem teljesen feltöltött vagy pontatlan, elavult adatokat tartalmazó tagnyilvántartás felülvizsgálata. A pontatlan adatokat közlő vagy az adatváltozásokat be nem jelentő tag nem jut hozzá tagsági kártyájához, aminek hiányában nem tudja igénybe venni a kedvezményeket.
Amennyiben a 2011. december 8-i Küldöttközgyűlés elfogadja a kedvezmények rendszerének bevezetését és a tagdíj rendszer átalakítását, a Helyi Csoport titkárok 2011. december 15-ével minden tagot felkeresnek a következőkkel:
nyilatkozat, amelyben az érintett nyilatkozik egyesületi tagságának megőrzése mellett vagy egyesületi tagságáról való lemondásról;
pozitív nyilatkozat esetén adategyeztető lap (név, postacím, e-mail cím, születési dátum, Helyi Csoport tagság, Szakosztály tagság, egyesületi tagság kezdete stb.)
2012-re esedékes tagdíj befizetési csekk vagy átutalási lehetőség.
Az e-mail címmel rendelkező tagok esetében a megkeresés e-mailben, egyéb esetben postai úton történik. A postai megkeresés költségét az Egyesület állja.
A nyilatkozatok és az egyeztető adatlapok postai beküldésének, valamint a 2012. évi tagdíj csekken vagy átutalással történő befizetésének határideje: 2012. január 27. A nyilatkozatok és adatlapok beküldése postán, az Egyesület titkárságára történik (1021 Budapest, Budakeszi út 91.).
Az Egyesület titkársága 2012. február 15-ig feldolgozza a beérkező adatokat, így február elején megkezdődhet a tagsági kártyák és az Erdészeti Lapok 150 éves jubileumi számának postázása.


ŐSZINTÉN BÍZOM ABBAN, HOGY A KIALAKÍTANI TERVEZETT TAGSÁGI KEDVEZMÉNY RENDSZER ELŐNYÖSEN SZOLGÁLJA AZ ORSZÁGOS ERDÉSZETI EGYESÜLET MINDEN TAGJÁNAK ÉRDEKEIT, SEGÍT EGYESÜLETÜNK VONZÓVÁ ÉS ÉLŐVÉ TÉTELÉBEN!

Budapest, 2011. november 28.

Zambó Péter s. k.
elnök
Országos Erdészeti Egyesület




© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.