Cristina Fernádez de Kirchner nyította meg a XIII. Erdészeti Világkongresszust (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Image

Hazánkat nem regisztrálták Buenos Airesben
Október 20-án délután Cristina Fernádez de Kirchner, Argentina elnöke részt vett a jelképes faültetési ceremónián, és leleplezett egy emléktáblát Casa Rosada Gardensében.

Ezt követően egy sajtókonferencián találkozott az újságírókkal, amelyet jeles hazai és nemzetközi szervezetek képviselői tüntettek ki jelenlétükkel.

Megegyezett egy, a kormányhivatalban tartandó találkozó időpontjában, Cristina Fernádez de Kirchner elnöki főtitkára, Oscar Parrilli és Carla Campos Bilbao, az argentin agrár és erdészeti minisztérium titkára, valamint Leopoldo Montes, a XIII. Erdészeti Világkongresszus főtitkára.

A hírügynökségek hangsúlyozták, fontos hogy az elnökasszony, Cristina Fernández de Kirchner, elfogadta a nagyköveti szerepet az 2009. évi XIII. Erdészeti Világkongresszuson.
Amint azt Sirman Ferenc államtitkártól megtudta a ForestPress, Magyarországot hivatalosan nem képviselte senki a Buenos Airesben megrendezett XIII. Erdészeti Világkongresszuson. Az előzetes tervek szerint Nagy Dániel, az FVM Természeti Erőforrások Főosztálya vezetője utazott volna az argentin fővárosba. A szakmai világkongresszuson a ForestPress értesülése szerint az európai magán-erdőgazdálkodók, a PEFC képviseletében részt vesz Lengyel Attila.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.