Az Európai Erdők Hete a SEFAG Zrt.-nél (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageA SEFAG Zrt. is csatlakozott az Európai Erdők Hete programsorozatához. Október 20-án a Tókaji Parkerdőben sajtótájékoztatót tart Pintér Ottó, a Zselici Erdészet igazgatója, valamint dr. Takács László, erdészetpolitikai tanácsadó. Ezt követően a helyszínen, és az igali Bathány Károly Általános Iskolában megkezdődik a fiatalok számára szervezett program.

Ebben erdőismereti totó, természetvédelmi erdei séta, erdei tornaóra, képzőművészet a természet anyagaiból szerepel, valamint vetítettképes előadás hangzik el az erdőről és az erdőgazdálkodásról.
22-én újabb helyszíneken – a sziágyi erdei iskolában és Kaposváron a Technika Házában – folytatódik programsorozat. Ezen a Nagyatád, Lábod környéki, valamint a kaposvári gyerekek vesznek részt.
Ugyancsak 22-én a SEFAG Zrt. központjában kerül sor a Somogyi Erdőkért aranygyűrűk és az Elismerő Oklevelek átadására. Ezt követően dr. Buzgó József nyitja meg Bőhm István: Csendes vadászat című természetfotó kiállítását, melyet három hétig látogathatnak a megyeszékhely lakói.  Detrich Miklós


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.