Energiaültetvény, mikorrhizált gyökérzet és biodiverzitás (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Erdészeti szakmai fórum Rétimajorban
ImageAz OEE OMMI csoportja karöltve a székesfehérvári helyi csoporttal, valamint Győri Tibor erdészeti integrátor 2005. február 24-én (csütörtökön), a Fejér megyei Rétimajorban vitanapot rendez „Új kihívások az erdészeti szaporítóanyag termesztésben” címmel.

A szakmai nap előadásai többek között az energetikai célú ültetvényes nyártermesztésről (Bagaméry Gáspár, OMMI, nyárszakértő), a mikorrhizált gyökerű erdészeti csemete termesztéséről és szabályozásáról {különös tekintettel a szarvasgombára} (Gfellner Péter erdésztechnikus, gombatermesztő) valamint a biodiverzitásról, a hazai genetikai kincs megőrzésének lehetőségeiről (dr. Bordács Sándor, OMMI erdészeti osztály mb. vezetője) esik szó.
A szakmai nap kötetlen beszélgetéssel zárul. A fórum helyszíne megközelíthető az M7 szabadbattyáni leágazója felől Soponya-Õrspuszta-Sáregres irányában, vagy Dunaújváros-Sárbogárd-Õrspuszta érintésével. A Rétimajori bekötőútnál előjelző tábla segíti a tájékozódást. További információk Győri Tibortól (30/ 9974-843) és Molnár Györgytől a (30/ 311- 4797) kérhetők.

 

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.