A FAGOSZ 2005. március 18-i közgyűlése (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

ImageA Magyar Fagazdasági, Bútoripari és Épületasztalosipari Érdekösszefogásban résztvevők 2005. március 18-19-én, Tihanyban közös konferenciáját rendeznek. A három szövetség az elmúlt másfél évtizedben számos közös akcióban, érdekképviseleti munkában vett részt, a hazai és a nemzetközi fórumokon is együttműködve. Az összefogás demonstrálására a tavaly előtt létrejött MAFABÉ keretében, ez az első eset, hogy a három szervezet együtt tartja közgyűlését illetve küldöttgyűlését és hirdette meg a MAFABE Konferenciát.

A két nap programjában március 18-án délelőtt a közgyűlések szerepelnek, majd délután előadások következnek.
A témák között többek között szerepel a magyar faipari vállalkozások helyzete és lehetőségei itthon és külföldön (Cselényi József, MBFSZ alelnöke), a kis- és középvállalkozásokat érintő aktuális gazdasági kérdések (dr. Vértes András, elnök, GKI Rt.).
Az előadásokat követően kerül sor a F A C S Ú C S – M A F A B E K O N F E R E N C I Á-ra.
19-én a OAFSZ tartja küldöttgyűlését.
A FAGOSZ 2004/2005. évi tevékenységi beszámolója szerint a tavalyi közgyűlésen megfogalmazott három fő cél változatlan: a fafelhasználás bővítése, a fa, mint anyag népszerűsítése; az erdőgazdálkodás és a faipar ismertségének és elismertségének bővítése; a fagazdasági vállalkozások vitalitásának és vonzerejének javítása.

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.