Nyílt Nap a Faipari Mérnöki Karon (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2011. november 13. - A Faipari Mérnöki Kar 2011. november 18-án ismét megrendezi hagyományosan nagysikerű Nyílt Napját. Bemutatják a kar sokrétű és színes képzéseit, külön programmal a műszaki, informatikai, illetve a művészeti képzés iránt érdeklődők számára.
A nyílt napon az érdeklődők rövid előadást hallhatnak a kar által kínált szakokról, képzésekről, illetve a kollégiumi lehetőségekbe és a diákéletbe is bepillantást nyerhetnek a kari HÖK képviselőinek segítségével.
Ezután a műszaki képzések iránt érdeklődő látogatók megtekinthetik a kar laboratóriumait, megismerkedhetnek a jövőben általuk is használható csúcstechnológiás eszközökkel - többek között a lézervágó berendezéssel, a mechatronikai laboratóriummal, az elektronmikroszkóppal. - és még számos, a kar profiljához illeszkedő bemutatón vehetnek részt.
Az informatikai képzések iránt érdeklődők kalandozhatnak a 3D-világban, megismerkedhetnek az Apple legújabb fejlesztéseivel, az informatikus hallgatók munkáival, illetve kipróbálhatják a játékbarlangot is, vagy nézelődhetnek a számítógépes múzeumban.
A művészeti képzések iránt érdeklődő látogatók bepillanthatnak a művész hallgatók műhelymunkájába, részletesebb információkat kaphatnak a művészeti képzésekről, valamint a felvételiről.
 
Időpont: 2011. november 18. 10:00
Helyszín: NyME Faipari Mérnöki Kar
Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4, B épület II. emelet, 7-es tanterem
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.