Tiszta levegő – Mozdulj érte!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2013. július 1. - Az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap mondandójának fontosságát figyelembe véve a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. lengyel-annafürdői Turisztikai és Természetismereti Központja is csatlakozik az országos rendezvénysorozatokhoz. Szeretettel várja azokat a kikapcsolódni vágyó családokat, akik fontosnak tartják a környezet- és természetvédelmet, és szívesen részt vesznek a szervezett gyalog és kerékpártúrákon.
Programok:

"Tiszta levegő – Mozdulj érte!" - Gyalogtúra Annafürdőn
Délelőtti túra az Annafürdői Parkerdőben, ahol sok növénnyel és állattal ismerkedünk meg. Rudi, a gímszarvas új agancsát megcsodáljuk. A túra hossza ~2,5 km.
Helyszín: Turisztikai és Természetismereti Központ,7184 Lengyel, Annafürdő 176.
Időpont:  2013. szeptember 16., 9.00
Részvételi díj: ingyenes
Részletek: Kertai László, tel.: +36 (30) 947-08-98, www.erdeiiskola.gyulajzrt.hu , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

"Tiszta levegő – Mozdulj érte!" - Biciklitúra Szentkúti kunyhó, Ökoházhoz
Biciklitúra a Szentkúti kunyhó, Ökoházhoz, ahol a környezetbarát technológiák és a régi építészeti praktikák ötvözetével ismerkedhetnek meg a résztvevők. A túra hossza ~12 km.
Helyszín: Turisztikai és Természetismereti Központ,7184 Lengyel, Annafürdő 176.
Időpont:  2013. szeptember 17., 9.00
Részvételi díj: ingyenes
Részletek, bejelentkezés: Kertai László, tel.: +36 (30) 947-08-98, www.erdeiiskola.gyulajzrt.hu , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.