Állásbörze Sopronban (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageAz IAESTE (Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete) Soproni Helyi bizottsága, a HÖK-kel karöltve, idén ismét megszervezi az állásbörzét a NYME Erdőmérnöki Kar hallgatói számára – tájékoztatta a ForestPress-t Győriványi Dániel az egyesület nevében.
A szervezők idén első ízben keresik meg a magánerdő-gazdálkodókat is. Levélben hívták meg az integrátorokat, a Vízügyi felügyeleteket, az ÁESZ-t, a Nemzeti Parkokat, a Minisztériumokat és más intézményeket. Az idén diplomázó mérnökhallgatók az alábbi létszámban végeznek a különböző szakokon évfolyamonként: okleveles erdőmérnök 40 fő, okleveles környezetmérnök 20 fő, vadgazdamérnök 10 fő, természetvédelmi mérnök 30 fő.
A végzős hallgatóknak kötelező a részvétel az állásbörzén, továbbá a végzés előtt egy évvel álló hallgatók jelentős része is megjelenik, tehát mintegy 200 diák részvételével számolhatnak az érdeklődők.
Az állásbörze időpontja: 2006. március 30., helyszíne: 9400 Sopron, Ady E. u. 10.,
Gyermek- és Ifjúsági Központ
Regisztráció határideje: 2006. március 13.
Regisztráció költsége: 10.000 Ft, amely a helybiztosítást és az egyetemi diákszervezeteknek jutó támogatást foglalja magában.
email-cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A rendezvények alkalom nyílik tanulmányi szerződések megkötésére is.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.