Fórum a vadgazdálkodásról (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageAz Országos Erdészeti Egyesület Erdőművelési és Erdővédelmi Szakosztályai „Erdőgazdálkodás és vadgazdálkodás kapcsolata az elkövetkezendő tízéves vadgazdálkodási üzemtervi ciklusban” címmel 2007. február 7-én (szerdán), az Erdészeti Információs Központban (Budapest, Budakeszi út 91.) fórumot rendeznek – tájékoztatta a ForestPress-t Urbán Pál, az Erdőművelési Szakosztály elnöke, a tanácskozás szervezője.

A szimpóziumnak is beillő rendezvényen a tervek szerint a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Természeti Erdőforrások Főosztálya vezetői, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztálya vezetője tartanak előadást.
Csóka Péter főosztályvezető (FVM) az erdő- és vadgazdálkodás összhangjajáról és a várható törvénymódosításokról, Szepesi András főosztályvezető-helyettes (FVM) a vadkárokról, a vadkár megfigyelő hálózatról, a tervezett intézkedésekről, Pintér István főosztályvezető-helyettes (FVM) a vadászterületek kialakításáról, a vadgazdálkodási üzemtervekről, Sódor Márton főosztályvezető (KvVM) pedig a  természetvédelem vadgazdálkodási koncepciójáról, a természetvédelem és vadgazdálkodás összhangjáról beszél.
Az előadásokat konzultáció követi.

 

 

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.