Idén is nyit a FEHOVA (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Image2007. február 28-án nyílik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Szabadidő Kiállítás részeként a FEHOVA 2007.
A HUNGEXPO Zrt. idén is együtt rendezi a Fehova, a Sport és a Budapest Motor kiállítást, mely bemutatók külön-külön talán nem állnák ki a rentabilitás próbáját. A fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás ebben az évben 14. alkalommal fogadja a látogatókat.

A szervezők szerint az elmúlt évben több mint kilencvenezer „szabadidő tulajdonos” látogatta meg a Szabadidő kiállítást együttesét a Budapesti Vásárközpontban.
A három kiállítás közül a legvonzóbb a FeHoVa – állítják a rendezők.
A legszerényebb becslés szerint is a Szabadidő összes látogatójának csaknem fele kifejezetten ezt a rendezvényt célozta meg a korábbi év ekben, s ennek kapcsán tett kisebb nagyobb kalandozásokat a szomszéd kiállításokon.
 A FeHoVát nemcsak látni kell, hanem és hallgatni is, hiszen az itt zajló előadások a vadgazdálkodás, a természetvédelem, a halászat és horgászat aktuális kérdéseiről nyújtanak hiteles tájékoztatást, méghozzá az ágazathoz tartozó piaci lehetőségek, a kapcsolódó termékek és szolgáltatások gazdag illusztrációjának kíséretében.
A vadászat szakma, hivatás, hobbi és üzlet, de biztos, hogy kinek-kinek még sok minden mást is jelent. A szakkiállítás elsősorban üzleti és szakmai találkozó, ha csak egy kicsit is szétnézünk a pavilonban: egyenruhás vadászok, erdészek mindenütt.
A szervező Hungexpo Zrt. a kiállítás védnökével, az Országos Magyar Vadászkamarával együtt nagyszabású FeHoVá-ra készül. Ebben az évben a korábbiaknál nagyobb arányban érkeznek külföldi kiállítók, s köztük a legnagyobb területet szlovákiai cégek foglalják el.

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.