Első magyar Kaland-Konferencia Pécsett (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageVendég Erőss Zsolt és a Pálos-Rakonczai páros
A Mecseki Erdészeti Zrt. üzemeltetésében működő Mecsextrém Park 2007. április 26-27-én rendezi meg az ország első Kaland-Konferenciáját.

A Pécs belvárosában és az árpádtetői Parkban zajló rendezvény kiváló lehetőséget ad az extrém sportok szerelmesei, az extrém sportok iránt érdeklődők számára kínált kikapcsolódási lehetőségek, programok, helyszínek bemutatására. Ezen kívül alkalom nyílik az erre épülő turisztikai trendek ismertetésére, és az ágazatban érdekelt utazási irodáknak, vállalkozásoknak, szakembereknek a találkozásra.
A rendezvényen olyan országosan ismert személyiségek mesélnek majd extrém kihívásaikról, mint a Mount Everestet is meghódító Erőss Zsolt, avagy a Pálos-Rakonczai páros, akik nemrég tértek haza az Atlanti-óceánt átszelő kalandos útjukról. Az egyre népszerűbb kaland-turizmusról pedig ismert hazai és külföldi turisztikai szakemberek tartanak előadásokat. Az esemény kísérőrendezvényeként kétnapos extrém-kiállítás és bemutatók láthatók majd a város szívében található Színház téren, valamint a média, a közélet képviselőinek részvételével április 27-én, pénteken délelőtt Médiakupát is rendeznek a Parkban.

 

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.