Országos munkavédelmi konferencia a Nyírerdőnél (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageFakitermelő tanpályát avatnak Baktalórántházán
Országos munkavédelmi konferencia házigazdája lesz 2007. október 25-26-án a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. A tanácskozás céljai között szerepel a különös munkabiztonsági kockázatoknak kitett erdészeti munkavállalók egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzéséhez szükséges munkakörülmények részletes elemzése.

Górcső alá kerül a munkabalesetek és foglalkozási megbetegedések számának csökkentése, és a munkavédelemnek a vezetői munka szervesebb részévé válása is.
A konferencián előadást tart Papp István, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke, dr. Berta Attila, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt. ügyvezető igazgatója, Mandrik István, az OMB munkaadói-, illetve Borhidi Gábor, az OMB munkavállalói oldalának ügyvivője. A program során fakitermelő tanpályát avatnak Baktalórántházán, valamint ünnepélyesen aláírják a „PARTNERSÉG A FOGLALKOZTATÁS BIZTONSÁGÁÉRT” elnevezésű dokumentumut.
Az első napi tanácskozás helyszíne a részvénytársaság Baktalórántházi Erdészete, a második napon pedig a Gúthi Erdészetben gyűlnek össze a szakemberek.  V.I.

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.