Az Év Erdésze verseny Pusztavámon (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Az első helyezett díját a 2008. évi Vándorgyűlésen, 2008. július 12-én Debrecenben adja át az OEE elnöke.
Az Országos Erdészeti Egyesület kétévente hirdeti meg az „Év erdésze" kitüntető cím elnyerésére országos versenyét. Az „Év erdésze 2008" versenyt 2008. június 12-13. között rendezik meg Pusztavámon, a „Malomerdő" Ökoturisztikai Központban, az NYME „Roth Gyula" Gyakorló Szakközépiskola és a Vértesi Erdő Zrt. szervezésében. Az első helyezett díját hivatalosan, a 2008. évi Vándorgyűlés keretében, 2008. július 12-én Debrecenben adja át az OEE elnöke.
A verseny helyezettjeinek díjátadására 2008. június 14-én, az „Országos Bányász-Kohász-Erdész találkozó" keretén belül kerül sor, Székesfehérvárott.
A szervezők várják a versenyzők mellett a csapatkísérőket és a „szurkolókat", akik többek között, a helyi versenyek helyezettjeiből kerülhetnek ki.
A szervezők várják továbbá valamennyi állami erdészeti zrt. nevezését, valamint a MEGOSZ által delegált hat fő versenyző részvételét, az erdésztársadalmat megbecsülő, immár hagyományosan megrendezendő vetélkedésre.
A versenyszabályzat és egyéb információk olvashatók a www.verteserdo.hu honlapon.
A szervezők kérik a versenyzőket indító zrt.-ket és magánerdő-gazdálkodókat, hogy nevezésüket legkésőbb 2008. május 25-ig tegyék meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.