37. ERDÉSZETI SÍFUTÓ VERSENY FEHÉROROSZORSZÁGBAN (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

ImageEFNS-2005, RAUBICHI, 2005. FEBRUÁR 20-26.

Kedves vendégeink, versenyzőink!
Mi, a BELINTOURS Országos Programszervező Iroda és a Verseny Szervező Bizottságának tagjai szívesen látjuk Önöket Raubichiben, Raubichi közelében és a belorusz főváros, Minszk szállodáiban. Valamennyi közel található a versenyek színhelyéhez,- a Raubichi Olimpiai Sport Komplexumhoz. Ezek a hotelek álltak az Európai biathlon Bajnokság résztvevőinek rendelkezésére is, amely 2004. február 20-26. között zajlott a”Raubichi Olimpiai Sportközpontban.
Szeretettel üdvözöljük Önöket a szép fehérorosz fővárosban is!
A Szervező Bizottság vezetői: Bambiza úr, miniszterelnök helyettes, Semashko úr, erdészeti miniszter, az elnöki hivatalvezető első helyettese, Korbut úr és a külügyminiszter-helyettes, Michnevich úr.
A szervező bizottság tagjainak sorába különböző minisztériumok, a minszki városi tanács, az állami vámhivatal és Belavia nemzeti légitársaság képviselői kaptak helyet.

ImageAz előzetes jelentkezési határidő már lezárult, 2004. december 31-én.
A nevezések végső határideje 2005. január 31.
A 37. EFNS részletes programja angolul és németül olvasható (pdf-format, 84 Kb ). Térkép, útvonal mellékelve a „Raubichi” 2 Olimpiai Sportközpontba.
Hotelek leírása és fotói , Minszkhez és a Raubichihez való közelségük, szobaárak, transzfer a 37. EFNS résztvevői számára Raubichibe, vámszabályok és vámmentes lehetőségek, egészség biztosítás, kirándulások programja angol nyelven olvasható.
Egyéni nevezések esetén, csak a nevező személynek kell kitöltenie a jelentkezési lapot.
Csoportok esetén a csoport vezetője tölti ki a jelentkezési nyomtatványt, vagyis ha a csapat, csoport, delegáció tagjainak száma 2 fő illetve annál több. A csoport vezetője felelős a fizetési és részvételi feltételek teljesítéséért is. Kérjük a csoport vezetőjét, adja meg nevét, országát és elérhetőségét.

A 2005. EFNS valamennyi résztvevőjének adatait a csoport és csoport vezető megjelölésével kérjük MicrosoftTM Excel format-ban eljuttatni. A listát a csoportos jelentkezési lap elküldése után kell eljuttatni hozzánk. Jelentkezési lapok egyéni jelentkezők számára, lásd angol változatot

Belorusziába (Fehéroroszország) történő utazáshoz a belépő vízum beszerzésében a BELINTOURIST segítségére lesz!


 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.