Ismét Ipoly Erdő Hegyi Félmaraton (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageIdén is megrendezik az Ipoly Erdő Hegyi Félmaraton és Családi futást
A versenyre ebben az évben a korábbiakhoz képest későbbi időpontban, 2009. szeptember 12-én kerül sor.

Az erdőben futás különleges élményt nyújt minden rendű és rangú, amatőr és profi sportolónak: Lassabb vagy épp’ gyorsabb tempóban suhanva a lombkoronák lehajló levelei között, élvezve a félárnyék, árnyék napközbeni hűvösét, a friss és üde levegő aktív beáramlását tüdőnkbe és vérkeringésünkbe, a terepviszonyok változatosságát és az erdei utak rugalmasságát a város aszfaltjával szemben.
Erdőben futni olyan különleges élményt jelent, amely nem mindenkinek és nem mindig adatik meg. Az erdészek, erdőmérnökök között számos sportember akad, aki edzései, versenyei során sokszor átélte már e csodálatos környezetben való mozgás örömteli érzését.
Az Ipoly Erdő Zrt. 2007 óta immár harmadik alkalommal szeretné megosztani ezt az élményt mindazokkal, akik friss levegőn, nyugodt, természetes erdei környezetben, de szervezett versenyszerű körülmények között méretnék meg magukat, úgy, hogy majd hazafelé tartva, szellemi-lelki "sporttáskájukban" magukkal visznek egy keveset a börzsönyi erdők varázsából is.
2009. szeptember 12-én, szombaton, Diósjenőn sok szeretettel várnak mindenkit a 3. Ipoly Erdő Hegyi Félmaraton és Családi Futás sportrendezvényen.

A verseny részletes kiírását, a kijelölt pálya térképét, és a nevezési lapot az alábbi hivatkozásra kattintva érheti el:
http://www.ipolyerdo.hu/index.php?op=category&id=004008003


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.