Kutyaszánhajtás – Hargitafürdőn a hajtóké volt a főszerep (Erdély.ma)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2010. március 1. - A hétvégén szervezték meg Hargitafürdőn a Székelyföld-kupa 2010 elnevezésű kutyaszánhajtó versenyt, amely az országban a legfontosabb ilyen jellegű esemény. Öt kategóriában 23 versenyző nevezett be A Yukon Sportegyesület által szervezett Székelyföld-kupára. A versenyre a megye több településéről érkeztek versenyzők, de jöttek Aradról, Kolozsvárról, Segesvárról, Sepsiszentgyörgyről és Jászvásárból is.
A szervezők attól tartottak, hogy a felmelegedés miatt nem lesz alkalmas a pálya, de szerencsére az időjárás nem okozott gondot, így tökéletes körülmények között tudták megszervezni a vetélkedőt.
A Székelyföld-kupa 2010 győztesei. B1 kategória: 1. Kiss Attila (Segesvár). C1 kategória: 1. Both Hunor (Csíkszentmárton). C2 kategória: 1. Mag István (Szentegyháza). D1 kategória: 1. Erdély Sándor (Csíkszereda). D2 kategória: 1. Nagy Ioana (Balánbánya).A Corvina-kupa, a Musher Cup és a Székelyföld-kupa összetett végeredménye. B1 kategória: Kiss Attila. C1 kategória: Both Hunor. C2 kategória: Mag István. D1 kategória: Erdély Sándor. D2 kategória: Nagy Ioana.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.