Újra trappolnak az erdészek (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A befutó 2006. október 23-án, vasárnap a Hősök terén lesz.
Ebben az évben Pozsonyt, az egykori magyar koronázó várost is fölfűzték a szervezők a hagyományos őszi, Bécs – Budapest szupermaraton útvonalára

– Az Állami Erdészeti Szolgálat Budapesti Igazgatóságának lelkes futócsapata, a Trappoló Erdészek (Forest Trapp) 2006. október 19-23-a között, ismét megbirkózik a most már Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni futóverseny 345 km-ével – tájékoztatta a ForestPresst Szentpéteri Sándor csapatkapitány.
A korábbi csapat részben változott, azonban gerincét még az ÁESZ Budapesti Igazgatósága dolgozói, – Nagy Nikolett, Padányi Gulyás Gábor, Bakos Péter és a kerékpáros kísérő Nagy Bozsoky Péter – alkotják. A vendég Bakos Gergő kezdettől a csapat tagja, Mayer Gábor erdőmérnök pedig a sérülés miatt kimaradt Szentpéteri Sándort fogja helyettesíteni. A befutó 2006. október 23-án, vasárnap a Hősök terén lesz.
– Akinek lesz egy kis ideje, szívesen látjuk az útvonal bármely szakaszán, ahol szurkolásával javíthatja a csapat hangulatát – fűzte hozzá Szentpéteri Sándor.

 

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.