Fuss a kollégáiddal! (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Magyarországi újdonság!
Cégek, vállalkozások, intézmények munkatársainak közös sportolását és szórakozását hirdette meg a Futanet Futófórum.
Az MGSZH Erdészet ForestLight nevű csapata Szentpéteri Sándor, Kis Prumik Ágnes és Vaspöri Eszter összeállításban a Közigazgatás kategóriában versenyez. Izgalmas szurkolást ígérnek a cégek váltócsapatainak, majd egy kellemes szombat esti partyt, a Városligetben felállított óriási sátorban.
A váltóverseny 3 fős csapatok küzdelme, ahol csapattagok egymást váltva teljesítik a távot. Ahol az 1. váltótag 2 kört, a 2. és 3. váltótag 1-1 kört (1 kör 2,5 km) teljesít.
A csapattagok közül legalább 2 főnek egy azonos cégnél kell dolgoznia. A cél és a rajt a Városligetben, az Olof Palme sétányon.
Váltó rajtjára 16.30-kor kerül sor.
Útirány: Olof Palme sétány - Dvorák sétány - Dózsa Gy. út (Felvonulási tér) - Városligeti körút - Zichy Mihály út - Olof Palme sétány
A csapatok váltása a célkapun való áthaladás után történik, a rajtszámnak megfelelően kialakított váltózónában. A váltáskor a bokára erősíthető chipet át kell adni a következő futónak.
Az időmérés egyéni és váltó versenyen is chippel történik.
A versenyen minden felkészült futó, illetve kerekes székes is rajthoz állhat, aki a versenykiírásba foglalt feltételeket elfogadja.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.