Ipoly Erdő Hegyi Félmaraton és Családi Futás (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageAz erdőben futás - lassabb vagy épp gyorsabb tempóban suhanva a lombkoronák lehajló levelei között, élvezve a félárnyékok, árnyékok napközbeni hűvösét, a friss és üde levegő aktív beáramlását tüdőnkbe és vérkeringésünkbe, a terepviszonyok változatosságát és az erdei utak rugalmasságát a város aszfaltjával szemben -  különleges élményt nyújt minden rendű és rangú, amatőr és profi sportolónak egyaránt.

Az Ipoly Erdő Zrt. hagyományt igyekezvén teremteni a sport-erdő-erdész kapcsolat mentén, 2007 óta minden év augusztus utolsó előtti hétvégéjén megrendezi az Ipoly Erdő Börzsönyi Hegyi Félmaraton és Családi Futás elnevezésű programját. Az egyedi fizikai és szellemi élményt nyújtó sportrendezvényt 2008-ban augusztus 23-án, Diósjenőn bonyolítják le.
A verseny részletes leírása, a nevezési lap, a verseny útvonalainak térképe és minden egyéb fontos információ az alábbi hivatkozásra kattintva, a társaság honlapján található meg!
http://www.ipolyerdo.hu/index.php?op=category&id=004008003
Az Ipoly Erdő sok szeretettel várja Önt és kedves családját az erdő és az aktív mozgás, pihenés rendezvényén, a Börzsönyben!


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.