Greta Thunberg elárulta magát: a klímavédelem humbug (magyarnemzet.hu)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 


2019. december 9. - Az orrunknál fogva vezetnek bennünket a klímamozgalom mögött álló erők - írja blogjában Fritz Tamás politológus.

A kollégák gyakorlati tapasztalatai azt igazolják, hogy valami nem úgy működik időjárás fronton, mint ahogy azt megszoktuk és elvárnánk. De tényleg közeleg-e a világvége, esünk-e pánikba? Ez itt a kérdés. De valami van, az biztos.


Jobb, ha időben felébredünk, és felismerjük, miről is van szó valójában.
Greta Thunberg két aktivistatársával együtt egy kiáltványt tett közzé a Project Syndicate nevű portálon, mely egész véletlenül Soros György tulajdonában van, s ebben kifejti, hogy nem a klímaváltozást kell megállítani (!), hanem a rendszert kell lerombolni, ami létrehozza a klímaválságot. Szerinte az emberi jogok, az igazság és a politikai akarat válsága ez. Így fejezi be: „Ezt a válságot az elnyomók gyarmatosító, rasszista és patriarchális rendszerei teremtették és táplálják. Le kell bontanunk mindent!”
Ezek a mondatok mindent elárulnak.
Ismerjük fel: a klímavédelem és klímahisztéria nem más, mint a globális pénzügyi és politikai elit legújabb, agresszív eszköze a jelenlegi, még nemzetállamokra épülő rendszer lebontására és a világkormányzás létrehozására.
Jobb, ha ezt tisztán látjuk, mielőtt beszippantana minket is a klímaőrület.
Greta Thunberg nem más, mint ennek az álságos globalista klímamozgalomnak a bábja, akit előretolnak, menedzselnek, sztárolnak, sőt szinte már vallásos, szakrális súlyt adnak a személyiségének. A klímamozgalom olyan idoljává teszik, akinek a szavai már-már a csalhatatlanság szintjén jelennek meg.
Nem véletlen, hogy már a Nobel-díjra is jelölték, amit most még nem kapott meg, de alternatív Nobel-díjat már adtak neki.
A klímamozgalom „pápájává” akarják avatni, méghozzá nagyon tudatos célokkal.
Ugyanis ha Greta Thunberg ebből a szakrális pozícióból szólal meg a következő időszakban, akkor őrá majd úgy hallgatnak a világ kozmopolita Y és Z generációi New Yorktól Budapestig, mintha valóban megfellebbezhetetlen igazságokat mondana ki, feladatokat és célokat fogalmazna meg a világ, a kormányok és az emberiség számára.
Ismerjük el, Rotschildék, Goldsmithék, Sorosék stb. – vagyis a globális elit –jól felépített terve ez.
Egyben mondjuk ki: ennél gonoszabb, hidegfejűbb és kegyetlenebb terv kevés volt eddig (bár volt természetesen).
Mondom ezt azért, mert több milliárdnyi embert akarnak a klímavédelem álságos címszava alatt félrevezetni és életük megváltoztatására kényszeríteni. Félre akarnak vezetni bennünket azért, hogy a klímavédelem és „klímavészhelyzet” ürügyén felépítsék a szép, új világot, amelyet ők kormányoznak és egyben ők is ellenőriznek (ahol megszűnik a demokrácia).
S mondom azért, mert céljaik érdekében hidegfejűen és kegyetlenül felhasználnak egy 17 éves kislányt, eltorzítva és tönkretéve az életét. De mit számít nekik ez, mit számított Szamuely Tibornak, Lukács Györgynek, Sztálinnak egy ember élete, ha a végcél lebegett a szemük előtt? Ahol esztergálnak, ott hullik a forgács.
A módszer tehát, amit Sorosék és a globális elit követ, a következő: először elhitetik velünk, hogy a világ leghumánusabb célját, a globális felmelegedés megállítását tűzik ki célul, ennek érdekében mozgalmat indítanak, aminek élére állítanak egy dacos-harcias kislányt, aki megalakítja a Fridays for Future világmozgalmat. Ez mindenkinek tetszik, szépek és nemesek a célok, mindenki boldog, mindenki sír és mindenki lelkesedik.
S amikor ez megvan, akkor egy adott pillanatban a világmozgalom szakrálisvallási vezetőjével hirtelen kimondatják-leíratják, hogy a klímavédelem persze fontos, de a legfontosabb mégiscsak a jelenlegi, keresztény értékekre, nemzeti öntudatra és hagyományokra épülő euroatlanti világ – „rendszer” – leépítése. Most már ezt a célt kell követnie mindenkinek szerte e széles világon.
Irány innentől a világkormányzás, s utána már a globális felmelegedést megszüntetni „bagatell” feladat lesz.
Ez tehát a hegeli „ész csele”? Hisztérikus klímavédelem, aminek a vége mégis nem más, mint a globális hatalomátvétel?
Ügyes.
Csak egyetlen apró hibát követettek el a világ urai: nem a Project Syndicate-ben kellett volna megjelentetni Greta Thunberg „enciklikáját”. Mert így nagyon kilóg annak a bizonyos lónak a lába – és felfeslik az „ész csele”.
Ez már megint kapitális hiba volt, Gyuri bá’!
Fricz Tamás


Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

© 2023 Forestpress. All Rights Reserved.