A Kisalföld gyöngyszemei

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
TERMÉSZETFOTÓ PÁLYÁZAT A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a működési területén található természeti szépségek bemutatására. A pályázaton életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, aki elfogadja a jelen kiírás feltételeit. A fotóknak az alábbi tájegységek valamelyikében kell készülniük:
Hanság,
Szigetköz,
Rábaköz,
Kisalföldi homokvidék,
Sokorói-dombság.
Elsősorban tájképeket, élőhelyeket, természeti jelenségeket, élethelyzeteket bemutató, nagy vagy közepes távolságból készített felvételeket várunk, de a felsorolt tájegységekhez köthető, értékes fajok esetében közeli vagy makró fotókat is elfogadunk.
A képeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell beküldeni 2013. szeptember 30-ig, JPEG (.jpg) formátumban. Egy pályázó legfeljebb 5 fotót küldhet be, a maximális fájlméret képenként 5 MB. A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: „vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg"
A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, valamint a fotó(k) helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal) és a készítés időpontját (hónap pontossággal). A pályázati felhívás előtt készült felvételek is beküldhetők, ha még nem nyertek díjat más versenyen. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik.
Az egyes fotóknak címet is lehet adni, de ez nem kötelező. A képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálás megengedett,  viszont nem  szabad  a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.
A beküldött munkákat egy fotózásban illetve természetismeretben jártas zsűri bírálja el, október első hetében. Az eredményeket az értékelést követő egy héten belül a www.kaeg.hu weblapon tesszük közzé, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.
A pályázat fődíja egy 30 ezer forint értékű, fotóüzletben beváltható
vásárlási utalvány.
A    II.,    III.,    IV.    és    V.    helyezettek   értékes    könyv-    illetve
tárgyjutalmakban részesülnek.
A legjobb nyolc kép beküldőjének egy közös fotós kirándulást
szervezünk a „Szigetközi alkotótábor" helyszíneire, ahol évről-évre
neves természetfestő művészek gyűjtenek ihletet az alkotáshoz. A
felejthetetlen látnivalók mellett az ebédről is mi gondoskodunk.
A beküldött pályamunkák legjobbjait nyilvános kiállításon valamint
az interneten mutatjuk be a nagyközönségnek.
A pályázók nevezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy beküldött képeiket a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. térítésmentesen nyilvánossá tegye, illetve felhasználja dekorációs és illusztrációs célokra. A fotókat - a szerző nevének megadásával - különböző internetes és nyomtatott anyagainkban használhatjuk fel.
Bízunk benne, hogy felhívásunkkal, valamint az elkészülő képek közzétételével hozzájárulhatunk a Kisalföld szépségeinek széleskörű ismertté tételéhez.
Győr, 2013. május 3.
Orbán Tibor vezérigazgató


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.