VACKOR VÁR ALAPÍTVÁNY

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Tisztelt Hölgyem/Uram, Barátaink!
A személyi adóról szóló törvény továbbra is lehetővé teszi, hogy a befizetett személyi jövedelemadónk 1 %-ának felhasználásáról szabadon dönthessünk, s így Ön egyetlen forint többlet áldozat nélkül támogathassa azokat a gyermekeket, akik anyagi lehetőségeik híján nem juthatnak el a Vackor Vár Erdei Iskola által szervezett programokra. Az állami és egyéb támogatások csekély volta miatt továbbra is égető szükség van minden egyes forintra az erdei iskoláztatás tárgyi felszereltségének javítására, a folyamatos működéshez szükséges eszközök előteremtésére, a legeredményesebb csoportok tevékenységének elismerésére, valamint a rászoruló gyermekek támogatására.

    Segítenénk azokat a többgyermekes családokat is, akik a nyári szünetben nálunk szeretnék táboroztatni a gyermekeiket.

    A VACKOR VÁR ALAPÍTVÁNY a törvény szigorú előírásainak mindenben megfelel, tevékenységét a törvényben meghatározott célok érdekében végzi.
Jogerős cégbírósági bejegyzés: 2005. január 14.

    Kérjük, segítsen, hogy Alapítványunk elérhesse célját; tájékoztasson a környezetében élő rászoruló gyermekekről, s lehetőségeihez mérten támogassa az alapítványt.
Az Alapítvány kuratóriuma nevében: Madácsi Sándor elnök
6044 Kecskemét-Hetényegyháza, Belsőnyír 202.
Telefon: +36 20/970 43 79
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.vackorvar.hu

Adószám: 18366501-1-03
Bankszámlaszám OTP Bank: 11732002-20377450

Köszönettel vesszük támogatásukat!

 

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.