A legösszetartóbb szombathelyi ovis csoport (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Image

2012. október 24. - A „LEGÖSSZETARTÓBB SZOMBATHELYI OVIS CSOPORT” JÁTÉK NYEREMÉNYSORSOLÁSA A KÁMONI ARBORÉTUMBAN A www.szombathelyimami.hu internetes információs portál és közösség, a Kámoni Arborétummal, az Iseum Tours-sal és a Bóbita Belvárosi Játékbolt és Fejlesztő Házzal közösen szervezett egy Szombathelyen újszerű, izgalmas közösségépítő játékot, melynek címe: „A legösszetartóbb szombathelyi ovis csoport”.
A játék keretében óvodás csoportokat regisztrálhattak szülők vagy óvónők, akikre ezt követően szavazni lehetett a honlapon. Azok az óvodás csoportok, akikre legalább a csoport létszámának megfelelő szavazat érkezett, részt vesznek a nyilvános sorsoláson, melyre a Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Központjában kerül sor  2012 október 19-én pénteken 11 órakor.
Két óvodás csoport ingyenes kincskereső napot nyer a Kámoni Arborétumba, ahova az Iseum Tours gyerekbarát élménybusza hozza-viszi a gyerekeket. Egy csoport részére pedig a Bóbita Belvárosi Játékbolt és Fejlesztőház ajánlott fel ajándékcsomagot.

Image

Úgy tűnik Szombathely óvodás csoportjai nagyon összetartóak, és szeretik az arborétumot, mert a játék egy hónapja alatt 36 óvodás csoportot szavaztak be a hozzátartozók! Közülük 28 csoport érte el a megfelelő szavazatszámot. Közöttük sorsoljuk ki pénteken a nyereményeket.

A sorsolásra szeretettel várjuk a sajtó képviselőit, ahol a szombathelyimami szerkesztőitől, Anderkó-Györgypál Zsuzsannától és Bejczy Delinkétől tájékozódhatnak a játékról valamint erről az egyedülálló információs portálról, mely kifejezetten a szombathelyi anyukának és kismamáknak készül. Bemutatják következő izgalmas nyereményjátékaikat, pl. azt, amelyben a legösszetartóbb iskolai osztályt keresik majd.

Bővebb információ: http://www.szombathely.imami.hu/mely-ovis-csoportok-vehetnek-reszt-sorsolason

A Kámoni Arborétum nagyon örül annak, hogy a 2012-től indult arborétumi kincskereső játék ennyire népszerű. Ez a siker ösztönzést és lendületet ad a munkatársaknak. A felújítást követően a Kámoni Arborétum új küldetése, hogy saját élményeken keresztül szeretesse meg a fiatalokkal a gyűjteményes keretet és a természetet. Több új élménypedagógiai csoportfoglalkozás kifejlesztése van folyamatban. Az ökoturisztikai központban november 30-ig látogatható „Mókusok és madarak étterme” című, őszi terméseket, tobozokat és az őket fogyasztó állatokat bemutató kiállításban is többféle játékot játszhatnak az érdeklődők. A kiállítás önálló megtekintése iskolai és óvodai csoportok részére ingyenes!


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.