Dunakanyar Erdei Általános Iskola

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2025 Visegrád, Apátkúti-völgy
Telefon / fax: +36-26-397-430; http://www.erdeisuli-visegrad.hu/; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A Dunakanyar Erdei Általános Iskola a történelmi múltjáról híres Visegrádon, az Apátkúti-patak völgyében található.

A tájba harmonikusan illeszkedő épület, az égerfákkal szegélyezett patak, a közeli erdő nyugodt, békés helyszíne lehet bármilyen rendezvénynek. Az iskola épülete, annak helyiségei (tantermek, tornaterem, ebédlő) bérbe vehetőek (délutáni-esti órákban és hétvégéken, ill. a nyári szünetben) különböző tanfolyamok, csapaépítő tréningek, sport, kulturális rendezvények, nyári táborok, konferenciák lebonyolítására; családi összejövetelek, születésnapok, megrendezésére; vásárokra, termékbemutatókra stb.
A bérleti feltételekről információ: 06(26)397-430, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Visegrádi Völgy-világ - környezeti nevelési programok a fenntartható fejlődésért
Iskolánk a 2004/2005-ös tanévtől egy nyitott programmal egész évben várja mindazokat, akik érdeklődnek az itt folyó környezeti nevelés iránt, legyenek azok óvodások, iskolások vagy felnőttek. A Visegrádi Völgy-világba a legkisebbeket a „palánta-programmal" várjuk, az iskolásoknak „magonc-, és csemete-képzést" tartunk, a felnőtteket pedig „fatörzs-továbbképzésre" várjuk. Aki eljön, egy kis ízelítőt kap a mi különleges világunkból, hiszen megismerheti az Apátkúti-völgy állat- és növényvilágát, készíthet újrapapírt, térképészeti gyakorlaton vehet részt, túrázhat, hasznos életmód tanácsokkal gazdagodhat - tapasztalatot cserélünk, tanulunk egymástól.
Célunk olyan összetett személyiség-, magatartás- és attitűdformálás, amely képessé tesz a másokkal való együttműködésre. A természet megismerésére, tapasztalatok feldolgozására, az élő és élettelen természet értékeinek megőrzésére, elősegítve ezáltal az élő természet fennmaradását.
1%
Iskolánk fenntartója a Dunakanyar Erdei Iskola Egyesület, mely a működésünket biztosítja. Kérjük, hogy adója 1%-ával támogassa Ön is további sikeres működésünket! (Adószámunk: 19175209-1-13) Támogatását előre is köszönjük!


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.