A Selmeczi Szellem (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2010. október 28. - Jó Szerencsét!
Hosszas előkészületek, egyeztetés és adatgyűjtés után 2010. novemberében elindul Magyarország első és legnagyobb selmecbányai diák hagyományokat őrző portálja – tájékoztatta a ForestPress-t Horváth Dávid a.: KaTtAnT. A vállalkozásról így vall: - Miért vágtam bele a kezdeményezésbe? Mert sokat kaptam a hagyományőrző közösségtől és ebből szeretnék most visszaadni valamennyit. Így erősítve az országos kommunikációt a testvérintézmények között, frissen tartva a bALEKokítások és Tanszékek tudásanyagát, valamint, hogy jobban értesüljünk egymás szakestélyeiről, báljairól, kirándulásairól. A kezdeményezésben segítségemre vannak a soproni, miskolci, dunaújvárosi és székesfehérvári Valétaelnökök is. Így a Selmeci Szellem négy alappillére jegyében zárom soraim:
Önzetlen segítségnyújtás
Őszinte barátság
Szeretet
Tisztelet


A kezdeményezők feladatuknak érzik továbbá, hogy összegyűjtsék a hagyományőrzőket, így később is egymásra tudnak találni, valamint ők is elérhetők maradnak. Havonta egy hírlevéllel folyamatosan tájékoztassák őket a legújabb eseményekről rendezvényekről (szakestély, kirándulás, bál). Javítsák a négy intézmény közötti kommunikációt, és a weboldalon elérhetővé tegyék a hagyományokkal kapcsolatos általános és állandó, valamint az adott intézményre vagy szakra nézve specifikus és aktuális információkat. Így szándékoznak frissen tartani a hagyományőrzők tudását egymás testvérintézményeiről és azok szakjairól.

Amennyiben Ön is ápolója e nemes hagyományoknak. Töltse ki az alábbi űrlapot és járuljon hozzá eme példátlan, eddig soha nem látott országos összefogáshoz.
http://goo.gl/rx6N
 

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.