Az OEE 143. vándorgyűlése Miskolcon – III. (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Image
2012. július 11. – Forró hangulatban zajlott az Országos Erdészeti Egyesület 143. vándorgyűlése a Miskolci Egyetemi Városban és a Bükkben 2012. július 6-án a társegyetem körletében nyílt meg az OEE ez évi nagyrendezvénye.
Image
A vándorgyűlés első napja a szokásos rend szerint szakestéllyel, baráti találkozóval zárult az egyetemváros sportcsarnokában.
Image
Zay Adorján, a vendéglátó Északerdő Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket, az OEE tagjait és a vendégeket.
Image
A gyönyörűen feldíszített asztaloknál helyet foglaltak az egyesületi tagok és a vendégek, a Miskolci Egyetem vezetői, hazai és a német társzervezetek vezetői, köztük Marcus Kühling, a Deutscher Forsverein gazdasági vezetője, valamint a sajtó képviselői.
Image
Az ülésrend fakultatív volt, általában két rendezőelv mentén alakultak az asztaltársaságok: az alma materek – egyetemi és technikumi évfolyamok -, valamint a munkahelyek szerint.
Image
A több mint 650 résztvevő nagy része valószínűleg aláírta Fritsch Ottó kollégánk hagyományos „jelenléti ívét”. Ahogy azt elődeink is tették egykoron.
Image
A Miskolci Ütős Együttes szolgáltatott egy rövid ritmusízelítőt a repertoárjából, s közben megkezdődött a több fogásásos, bár svédasztalos vacsora.
Image
Bár az esete folyamán egy hűsítő zápor vonult végig a város fölött, a hangulat még akkor is forró volt, amikor éjfél elmúltával a társaság egy része a szomszédban dübörgő diszkó felé vette az irányt.
Image

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.