Bolondos Húsvét Hétfő a Kámoni Arborétumban (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2013. március 27. - Az időjárás miatt hezitáltak, hogy megtartsák-e a húsvét hétfői eseményt az arborétumban, mivel annak fő attrakciója a tojásvadászat, de úgy döntöttek mindenképpen megrendezik. Ha nagy lesz a sár a tojáskereső réten, akkor innovatív módon oldják meg, hogy a gyerekek ebben az évben is gyűjthessenek tojásokat, amit mindig nagy izgalommal várnak.
Ez évben Húsvét hétfő április 1-re esik, így a „Bolondos Húsvét Hétfő a Kámoni Arborétumban" rendezvény programjai vidámak és sokszínűek: lesznek ügyességi játékok, arcfestés, lufihajtogatás, mesefilm vetítés és
természetesen tojásvadászat. Fontosnak tartják vendégeik elégedettségét, ezért a korábbi években megfogalmazott kéréseknek megfelelően átalakították a tojáskeresést. Senki nem marad le semmiről,
azok sem, akik a délutáni alvás után jönnek ki, vagy akik kisebb lendülettel állnak neki a keresésnek, mert lesz több alkalommal is, ráadásul még Gombóc Artúr is elégedett lenne a választékkal. A felnőttek is kereshetnek, de nekik rejtvénnyel nehezítjük a dolgukat.
A programok 14.00-kor kezdődnek, de javasoljuk, hogy aki tud, korábban érkezzen. Az éves bérletek érvényesek a rendezvényre.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.