Nagyon vadon az élen Amerikában

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageBoog, a szelíd grizzly boldogan éli a kisvárosi sztárok mindennapi életét: este fellép a helyi természetrajz-show-ban, aztán nyugovóra tér gazdája és nevelője garázsában, ahol szívből etetik és szeretik.
Egy friss animációs film, a Nagyon vadon volt a hétvége legnézettebb filmje Amerikában. Ám örömre nincs ok, hiszen alig 23 millióval kezdte meg pályafutását.

Idén rendesen elárasztották az animációs filmek piacát, elég csak az utóbbi pár hónapra gondolni. Volt itt nagyot bukott Hangya boy, horror elemeket felvonultató Rém rom, humoros Túl a sövényen, sportos Everyone's Hero és állati Pata tanya: Baromi buli.
A mostani hétvégén pedig megérkezett a Sony első animációs "próbája", a Nagyon vadon. A 85 milliós büdzsé azonban elég komoly falatnak bizonyulhat, hiszen az állati film nyitánya alig haladta meg a 20 millió dollárt. Ám a Martin Lawrence és Ashton Kutcher hangján megszólaló erdőlakók kalandja remek kritikákat kapott, így még ebben az ínséges időszakban is szépen jövedelmezhet a mese.
Boog, a szelíd grizzly boldogan éli a kisvárosi sztárok mindennapi életét: este fellép a helyi természetrajz-show-ban, aztán nyugovóra tér gazdája és nevelője garázsában, ahol szívből etetik és szeretik. Ám egyszer mégis megszólal a vadon szava egy félagancsú szarvas szájából, aki fejébe vette, hogy megmenti a nagy mackót, és visszavezeti az erdőbe. Terve végül sikerül, így az állati ösztöneitől megszabadult medve és a négyballábas szarvas visszajut az erdőbe: éppen három nappal a vadászidény kezdete előtt.

Ötvös Tibor


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.