Ukrajna 7 természeti csodája (Kárpátinfo)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2008-05-06 - Kárpátalja az első bemutató
Május 10-11-én Kárpátalja mutatja be a sajtónak azokat a szépségeit, amelyekkel az Ukrajna 7 természeti csodája valamelyikének címéért pályázik

Az úgynevezett Press-túra, amely során megyénk az írott és az elektronikus sajtó munkatársainak „élőben” kívánja bemutatni a pályázati anyagokat az Ukrajna 7 természeti csodája cím elérésére kiírt verseny keretében, amely május 10-11-én kerül sorra.
A pályázat kárpátaljai szervezőbizottsága többek között a Nárciszok völgyébe, illetve a Szinevéri-tóhoz fogja elkalauzolni az újságírókat, hogy személyes tapasztalatokat szerezzenek a Kárpátok által kínált szépségekkel kapcsolatban.
Az ország természeti csodáinak megmérettetését ugyanaz a Mikola Tomenko kezdeményezte, aki a múlt évben Ukrajna 7 csodájára hirdetett pályázatot (ebben, mint emlékezetes, a munkácsi vár a középmezőny élén végzett). A Júlia Timosenko politikai tömörüléséhez tartozó politikus, politológus és történész az utóbbi években aktív szerepet igyekszik betölteni Ukrajna nemzetközi reputációjának emelésében.
Az egyes megyék által beterjesztett pályázati anyagok közül július 7-ig egy 100-tagú, független szakértőkből álló csoport választja majd ki azt a 21 természeti szépséget, amelyre a nagyközönség internetes szavazás keretében voksolhat.
A kárpátaljai élő bemutatóra május 7-ig jelentkezhetnek az érdeklődő újságírók a 463-70-72-es  tefonszámon. P.I.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.