Megjelent a Zalaerdő 2008. 1. száma

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Gazdag tartalommal, hat oldalon megjelent a Zalaerdő Zrt lapja.
A nyitó oldalon megtudhatjuk, hogy a Letenyei Erdészet idén csúcsteljesítményt produkál, hiszen a 8800 hektáron gazdálkodó erdészet minden idők legnagyobb mennyiségét, közel 67 ezer nettó köbméter fát termel ki.
Egy másik írásból kiderül, hogy 2008-ban a korábbi éveket jelentősen meghaladó – 1,2 milliárd Ft összegű – fejlesztési tervet állítottak össze. Ezt a saját eredmény és a tulajdonosi támogatások teszik lehetővé. Terveik között szerepel többek között John Deer forwarderek és Volvo kiszállító szerelvények beszerzése.
Az Egy lépéssel a mezőny előtt című beszámoló arról tudósít, hogy a társasággal szemben támasztott árbevételi elvárás közel öt milliárd 800 millió forint, amit teljesítenek.
A szerkesztő bemutatja a Zalaegerszegi Erdészet új vezetőjét, Nagy Lászlót, aki már több mint három évtizede szolgál a társaságnál.
A pályakezdők közül ebben a lapszámban Molnár György, a közelmúltban a Lenti Erdészetnél kinevezett műszaki vezető mutatkozik be.
Riportot olvashatunk a vasutasok ausztriai tanulmányútjáról.
A Nagykanizsai Erdészet közel százmilliós fejlesztéséről szerezhetünk tudomást, amelynek során többek között magtárolót, vadhúskamrát építettek.
Az Erdészarcok sorozatban Pfeifer Zoltán a közelmúltban nyugdíjba vonult kereskedelmi osztályvezetőt ismerhetjük meg.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.