Előprogramokkal ma kezdődik a XVI. OT (greenfo)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2006. március 9.
Környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek találkozójára kerül sor március 9-12. között Veszprémben. A Környezet- és Természetvédő Szervezetek XVI. Országos Találkozója a zöld civil szervezetek legmagasabb szintű döntéshozói fóruma. Az idei program kiemelten foglalkozik a hazai politikai élet környezetvédelmi tevékenységével és egy közös fórumra várják a kormányzati pártok képviselőit.
Külön előadás foglalkozik a génmódosítás és a bioélelmiszerek egészségre gyakorolt hatásaival, majd a szombati napon összesen 23 témában (pl. Erdőt vagy természetet?, Környezetbarát beszerzés, Fenntartható lehet-e egy vállalat?) vehetnek részt műhelybeszélgetéseken az érdeklődők.
Szó lesz arról, milyen hatást gyakorolt a hazai civil szervezetekre az EU-hoz való csatlakozás és Simon Hickmott (East-Sussex County Counsil, Nagy –Britannia) előadását hallgathatják meg a jelen lévők a civil szervezeteket érintő forrásszerzés műhelytitkairól.
A rendezvényt március 10-én, pénteken 15 órakor Persányi Miklós környezetvédelmi és vízügyi miniszter nyitja meg, a rendezvény szombati napjára pedig a norvég nagykövetasszonyt várják díszvendégként a szervezők.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.