Indul az Ökosansz (greenfo)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2006. október 10.
Ökológiai, környezeti és társadalmi kérdésekkel foglalkozó új műsor indul a Kossuth adón 2006 október 11-én.
A szerdánként 15.05 – 15.55 között jelentkező élő, interaktív műsorban az életminőségünket, és a jövőnket befolyásoló természeti és társadalmi jelenségekről, folyamatokról beszélgetünk szakértőkkel, tudósokkal, környezetpolitikusokkal, és a zöld mozgalom képviselőivel.
Az adás alatt várjuk hallgatóink kérdéseit és véleményeit SMS- ben a 06/30 9000-666 – os, telefonon az (1) 328- 8472- es számon. Az adásban megszólaló hallgatónknak egy perc áll rendelkezésére véleménye, vagy kérdése közlésére.
Műsorunkat drótpostán is elérhetik az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen.
Szerdánként várják Önöket a szerkesztő – műsorvezetők: Mangel Gyöngyi és Sarkadi Péter
Ökosansz 2006 október 11. szerda 15.05-15.55
Önök is tapasztalták már, hogy felborultak az évszakok, gyakoribbak a viharok, kiszámíthatatlanok az esők, súlyosabbak az áradások, nyaranta pedig néha elviselhetetlen a forróság?
Az időjárás változása károkat is okoz. Szétfagynak az utak, az özönvizek településeket moshatnak el, stb., amelyek a klímaváltozás következményei. A globális éghajlatváltozás hazai következményeiről beszélgetünk. Ezekre jobb felkészülni, mint utólag helyreállítani a keletkezett károkat. Ezt szolgálja a VAHAVA program, és Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégia, melyet várhatóan jövőre fogadja el az Országgyűlés. Mit tartalmaz a tervezet, és hogyan érinti ez hétköznapjainkat?

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.