Ismeretterjesztő plakátsorozat vadászoknak (VIP)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2007.február 7. 
Egyedülálló kezdeményezés az, amit a Nimfea Természetvédelmi Egyesület felvállalt.
A vadászható, a védett és a fokozottan védett lúd- és récefajok határozó plakátja készült el a Nimfea Természetvédelmi Egyesület gondozásában.

A plakáttal a Nimfea TE célja az, hogy elősegítse a vadászok fajismeretének bővülését, segítse a határozást és elkerülhető legyen a védett és fokozottan védett vízimadárfajok véletlenszerű lelövése vizes élőhelyeken.
A plakát bemutatja a vadászható lúdfajokat, az összes vadászható, valamint védett és fokozottan védett récefajt, melyek hazánk vizes élőhelyein előfordulhatnak, azok oldalsó röpképével, illetve a fajt bemutató szövegezéssel.
A Nimfea Természetvédelmi Egyesület a jövőben tervezi a plakátsorozat további részeinek megjelentetését a kimaradt védett és fokozottan védett lúdfajokkal és további határozást segítő röpképekkel.
A plakátok vadásztársaságok és vadászok számára ingyenesek, azokat csomagolási- és postaköltség fejében postázzuk a készlet erejéig. Egyéb megrendelések esetén a határozó plakát részenként 300Ft egységáron valamint a csomagolási és postaköltség ellenében megrendelhető. A megrendeléseket e-mailen Székely Zsuzsánál a zsuzsa'kukac'nimfea.hu, telefonon és faxon az 56/361-505 számon, személyesen vagy hagyományos postai úton az 5420 Túrkeve, Erdőszél u. 1. sz. címen várjuk.
További információ: www.nimfea.hu
Monoki Ákos, Nimfea TE.

 


© 2023 Forestpress. All Rights Reserved.