Meztelen férfi az erdőben (Szabolcs Online)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2007. április 12.
Nyíregyháza – Vasvári Sándor, az NYVSC atlétika szakosztály elnöke számolt be lapunknak arról, hogy igen veszélyes környék az atlétika edzések és kikapcsolódások helyszíne, a Nyíregyházi Főiskola melletti erdő.

A közelmúltban, egy délután itt edzett többszörös magyar bajnok kislánya, Vivien, amikor az ötödik ezerméteres körben meztelen alak ugrott elé a közeli esőházból: egy nagydarab, szemüveges férfi.
Ebből az esetből ugyan nagyobb baj nem lett, mert édesapja megvédte a kislányt, viszont szomorú, hogy ez megtörténhet egy olyan frekventált helyen, mint a sóstói erdő, ahová így az ember felügyelet nélkül nem engedheti el gyermekét, és a szabadidejét töltő nyugdíjas sem lehet biztonságban.
– Ilyen, illetve hasonló esetben rögtön hívni kell a 107-es, segélyhívó számot, és azonnal a helyszínre megy egy járőr – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
– Azonban ha bejelentés nem érkezik a rendőrségre, akkor nem lehet mit tenni: csak akkor tudunk reagálni bármire, ha értesítést kapunk az esetről. A kapitányságnak külön embere nincs arra, hogy folyamatosan járőrözzön a szóban forgó környéken.
A rendőrség részéről komolyabb fellépést az indokol, ha hasonló esetről több bejelentés érkezik, illetve a bejelentések alapján úgy tapasztaljuk, hogy a szatír-támadás rendszeressé válik a környéken.
 Vékony Katalin

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.