Népszerű a Magyar Televízió természetvédelmi sorozata, a Zöld 7-es (MTI)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Megújult honlappal várja a nézőket a Magyar Televízió természetvédelmi sorozata, a Zöld 7-es. A magyar táj értékeire április 12-ig lehet szavazni, ezentúl már interneten is. Az m2 játékos természetvédelmi sorozatát sokan nézik, eddig már több ezer szavazat érkezett a természetvédelmi értékekre, ritkaságokra - tudta meg az MTI munkatársa a Magyar Televízió illetékesétől. Bizonyára ezután még többen voksolnak majd, hiszen a műsor weblapján is lehet már szavazni.
A műsorban bemutatott harminc természeti érték - tájak, növények, állatok - egymással versenyeznek, de valójában a néző győz, hiszen az a cél, hogy elmenjenek, megnézzék, rácsodálkozzanak az emberek az ország szépségeire - olvasható az MTV közleményében. A természetjárás a legolcsóbb és legkönnyebben igénybe vehető rekreációs lehetőség - mondta a műsorsorozat indulásakor Ifju György idegenforgalmi szakértő.
Hogy még nagyobb kedvet csináljanak a természetjáráshoz, olyan hírességek mesélnek kedvelt turisztikai célpontjaikról, mint Juhász Árpád geológus, tévés műsorvezető, Benkó Sándor zenész, Monspart Sarolta tájfutó, Trokán Péter színész, Novák Péter zenész és Süveges Gergő, a Magyar Televízió műsorvezetője.
A http://www.mtv.hu/7csoda honlapon nemcsak a természeti értékeket mutatják be: a nézők ötleteket, információkat kaphatnak a túrázáshoz, a magyar vidék felfedezéséhez. Az ország hét legnépszerűbb természeti csodájára április 12-ig lehet szavazni interneten is.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.