Hétvégén nyit a Mecsextrém Park (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageMárcius 14-én nyitja meg kapuit a 2009-es szezonra a pécsi Mecsextrém Park, az ország egyik legkomplexebb kalandparkja. A három éve működő családi játszópark iránt a válság ellenére egyre fokozódik az érdeklődés: még soha nem készültek ennyi osztálykiránduló csoport fogadására a parkban, mint idén.

Palka Réka, a Mecsextrém Park vezetője szerint a recesszióban várhatóan egyre több család választja majd a külföldi utazások és a wellness hétvégék helyett a kalandpark nyújtotta aktív, természet közeli szórakozási lehetőségeket. A vállalati csapatépítő tréningek piacán is átrendeződésre számítunk. Felértékelődhet az olyan belföldi tréninghelyszínek szerepe, ahol a céges rendezvényszervezők komplett szolgáltatáscsomagot kapnak elérhető áron. – mondta el a parkvezető.
Programajánló
A pécsi Mecsextrém Park március 14-i nyitónapja a tavaszi ébredés jegyében zajlik, vetélkedőkkel összekapcsolva próbálhatják ki a látogatók az alpesi kötélpályát, a tiroli csúszdát, a mászófalat, a bobpályát, a kalandvárat és számos más játékelemet.

ImageA szervezők a legkisebbekre is gondoltak, állatsimogató és játszóház várja őket.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.