Két koncert a Mátra tetején (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageA Muzsikál az erdő rendezvénysorozat utolsó előtti napján két koncertet hallhatott a közönség Galyatetőn, a Grand Hotellel szemben, a hegy csúcsa közelében. A lesiklópálya indulásánál kialakított „pódiumon” először Kerényi Judit vezetésével a hölgyek alkotta Primavera fúvósötös adott emlékezetes kamarakoncertet.
Szabó Lajos, a művészeti napok szellemi vezére az elhangzó számok között érzékletesen ecsetelte a környező 170 éves bükkös értékeit, a természet szépségének varázsát, és a művészekre tett jótékony hatását.
A műsort követően a Grandhotelben Schmotzer András, az Országos Erdészeti Egyesület alelnöke és Szuromi László, a Bükki Nemzeti Park Mátrai Tájvédelmi Körzetének vezetője ajánlotta a vendégek figyelmébe a vidék erdészeti és természetvédelmi értékeit bemutató kiállítást.
Naplementekor újabb koncert kezdődött, a Budapest Rézfúvósötös Petz Pál művészeti vezető irányításával a komoly- és a könnyűzene határán született népszerű művekből összeállított műsorát élvezhette a közönség.

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.