NYÍRERDŐ-kupa (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageBudapesti siker Nyíregyházán Második alkalommal rendeztek Nyíregyházán NYÍRERDŐ-kupa néven nemzetközi női kosárlabda tornát.

Magyarországot a Nyíregyházai Főiskola SE és a BSE képviselte, Romániából pedig a CSM Satu Mare és CSM U Nagyvárad vett részt a háromnapos viadalon. A végső győzelmet hibátlan teljesítménnyel a BSE szerezte meg, a hazaiak – ugyanannyi pontot szerezve, mint a két román egyesület – végül az utolsó helyen zártak. A torna All Star csapatába a nyíregyházi Fülöp Adriennek is sikerült bekerülnie.   
A Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye állami tulajdonú erdeit kezelő NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. munkatársai fontosnak tartják a környezettudatos magatartás kialakítását, valamint az egészséges életre nevelést, és ennek fontos része a sport is. Az erdőgazdaság nemcsak ezt az utánpótlás kosárlabda tornát támogatja, hanem évről-évre erdei futóversenyt szervez Debrecenben és Baktalórántházán minden korosztály számára - mondta Kaknics Lajos vezérigazgató. 
A NYÍRERDŐ-kupát Debreczeni Ferenc igazgatási osztályvezető adta át, a különdíjakat pedig Dubóczki Erzsébettől, az erdőgazdaság munkaügyi előadójától vehették át a játékosok.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.