Dr. Hepp Ferenc emlékkupa Sopronban (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Image
2011. május 28. - A SMAFC-NYME Női Kosárlabda Szakosztálya május utolsó hétvégéjén rendezi meg a Dr. Hepp Ferenc emlékkupa 2010/11-es női döntőjét. A rendezvény főtámogatója: az EFFIX-Marketing Kft. A Hepp-kupa célja kettős: megemlékezés a honi kosárlabdázás nemzetközileg elismert alakjáról, és rangos versenylehetőség biztosítása a magyar kosarasoknak. A hangsúly a magyaron van, hiszen az amatőr és profi bajnokságban indult csapatok mind, mind részvettek a kupa elő-, és középdöntőjében, de ezeken a mérkőzéseken az egyesületeknek csak a magyar állampolgárságú játékosai szerepelhettek.

A négyes döntő mezőnyében, a kupa történetében először szerepel amatőr egyesület, a házigazda egyetemi csapat, a 151 éves SMAFC. A jelenlegi döntőben is ott lesz a tavalyi címvédő Mediteam Szeged, míg a BEAC-Újbuda és a Ceglédi EKK,  szintén újoncnak számítanak, a kupa legjobbjai között.

Természetesen, a kupagyőzelemre a címvédő szegediek pályáznak a legnagyobb eséllyel, de a másik három együttes sem feltartott kézzel lép pályára a Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnokban.

Május 28-án, szombaton az elődöntőket rendezik:
16.00 órakor a  BEAC Újbuda a  Mediteam Szegeddel,
míg ezt követően 18 órától a  Ceglédi EKK  a  SMAFC NyME csapatával mérkőzik.

Vasárnap (május 29-én) 13 órától az előző napi vesztesek a bronzmérkőzést vívják, míg 15 órától a Hepp Kupa döntőjét rendezik.


További információ a mellékelten küldött plakáton és a noikosar.smafc.hu weboldalon.


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.