Ismét trappolnak az erdészek a Samsung Szupermaratonon (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
ImageNegyedik alkalommal áll rajthoz a Forest Trapp Erdészeti Szupermarathon Váltócsapat a Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratonon!
Október 19. és 23. között immár tizennyolcadik alkalommal kerül sor a Bécs és Budapest közötti 320 km-es szupermaratonra, amely tavaly Pozsonnyal bővült, és az idén Samsung Szupermaraton néven rendezik meg.
A mezőny a hagyományoknak megfelelően Bécsből indul, majd öt nappal később a budapesti Városligetben ér célba. Az egyéni versenyre kilenc országból 53 versenyző, köztük 11 nő nevezett. Váltóban eddig hat országból 152 csapat nevezett.
Immár negyedik alkalommal vág neki a 320 kilométeres távnak a FOREST TRAPP, az erdészek öttagú, hosszútávfutó csapata. Az idei verseny is komoly felkészülést igényelt, és bizonyára keményen helyt állnak, azaz kitartóan futnak a fiúk.
2007-ben a csapat tagjai: Bakos Gergely, Bakos Péter, Hartmann Mihály, Padányi Gulyás Gábor, Szentpéteri Sándor.
A 320 km-es verseny útvonal és szakaszfelosztása:
1. nap: Bécs-Pozsony 94 km
2. nap: Pozsony-Győr 84 km
3. nap: Győr-Tata 61 km
4. nap: Tata-Budakeszi 60 km
5. nap: Budakeszi-Budapest félmaraton, 21 km
Ebben az évben is kiemelt szerepet kap az utolsó napon, a verseny befutóján lebonyolításra kerülő Nemzetközi Félmaraton. Ezen a távon együtt fut a Szupermaraton teljes mezőnye, egyéniek és váltótagok, valamint a Félmaratonra nevezettek egyaránt.
Ehhez a teljesítményhez sok erő és kitartás szükséges, ezért a fiúk megérdemlik, hogy a befutón megünnepeljék őket a Városligetben.
A verseny folyamán az eredményeket figyelemmel lehet kísérni a Szupermaraton honlapján az eredményeknél.

© 2022 Forestpress. All Rights Reserved.