Nemzetközi Díszmadár Kiállítás a Mezőgazdasági Múzeumban

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
2011. október 3. -  2011. október 7-9. között a Pannónia Nemzetközi Díszmadár Kiállítás és Dísznövény Vásáron immár kilencedik alkalommal jönnek össze a magyar és a környező országok madarászai, hogy a nemzetközi hírű zsűri előtt megmérettessék kedvenceiket. A természet szeretete és védelme a földi élet elsőszámú feltétele, mely nem csak napjaink, de a jövő nemzedékének életét, életminőségét is alapvetően meghatározza. A Pannónia Díszmadár és Díszállat Közhasznú Egyesület egyik legfontosabb küldetése a természet- és környezettudatos gondolkodásra nevelés, melyhez a szervezők tapasztalatai szerint a madarak megszerettetésén keresztül egyenes út vezet.

A madártartás és -tenyésztés mára hazánkban is igazi sporttá nőtte ki magát. Ez a sportszeretet és sporttársi tisztelet köti össze a szövetség tagjait. Céljuk honosítani minden, Európában már ismert madártartási és kiállítási szokást, technológiát és hagyományt, amely a madarászatot korszerűbbé, előremutatóbbá tudja
tenni hazánkban.

Ezen az októberi hétvégén ezernél is több papagáj, kakadu, ara és egzotikus madár verseng az egyesület által kiírt kupákért. Látogatóink a természet állat-csodái mellett a Dísznövény Kiállítás és Vásár nyújtotta üde zöld színkavalkádot is megtekinthetik, sőt haza is vihetnek belőle!

Minden természetbarát érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum , 1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.