Jön a Vad Magyarország folytatása (Index)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2013. szeptember 18. - A Török Zoltán rendezte Vad Magyarország - A vizek birodalma az elmúlt évek legsikeresebb természetfilmje volt, amit a kritikusok is imádtak. A film operatőre, Mosonyi Szabolcs készítette el az eredetileg is sorozatnak tervezett film folytatását, a Vad Szigetközt, aminek október 3-án, az Éltető Víz Filmszemlén lesz a díszbemutatója.
A Vad Szigetköz Magyarország nyugati kapujánál "játszódik", ahol "a tájat a fejlett gazdaság képviselői uralják: autópályák, nagyvárosok, ipari parkok, szélerőművek, és az éppen húsz éve üzembe helyezett vízerőmű. Valami azonban megbújik közöttük. Egy hatalmas hordalékkúp apró, szigetszerű falvakkal, erdőkkel, vizenyős rétekkel és nádasokkal, amelyeket számtalan kisebb-nagyobb vízfolyás, folyóág övez".
Az 52 perces filmben hódok, vidrák, szarvasok, szürkegémek, réti héják, csukák és harcsák játsszák a főszerepet, és ismerve a Vad Magyarország látványvilágát, biztosak lehetünk benne, hogy ezúttal is lenyűgöző természetfilmet láthatunk.© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.