Fatolvajokat fogtak Csongrád megyében (Index)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
2006. március 6.
Mintegy kétmillió forint értékű faanyagot lopott el három csongrádi férfi; az árut egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település fakereskedésében hiánytalanul megtalálták - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t. A Csongrádi Rendőrkapitányság egy helyi kft. feljelentése alapján indított eljárást ismeretlen tettes ellen lopás bűncselekményének elkövetése gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló információk alapján március első napjaiban ismeretlen személyek 24 köbméter faanyagot tulajdonítottak el a kft. telephelyéről. Az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrség látókörébe került három helybéli férfi, akik az elkövetéssel megalapozottan gyanúsíthatók - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Két személyt a rendőrség őrizetbe vett, harmadik társuk ellen elfogató parancsot bocsátottak ki; a mintegy két kamionnyi, elsődleges becslések alapján 2 millió forint értékű tölgy és bükk faanyagot a rendőrség egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település fakereskedésben hiánytalanul megtalálta - közölte Mózesné Toronykőy Márta.
Hozzátette: az elkövetéssel gyanúsítható férfiak ellen az eljárás lopás bűntett elkövetése megalapozott gyanúja alapján folyamatban van a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A rendőrség kezdeményezte az őrizetben lévő két férfi előzetes letartóztatásba vételét; ez egyikőjük esetében már meg is történt.

 


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.